У Львові відремонтували ще одну ділянку вулиці Замарстинівської

17:10 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

27 серпня у Львові відкриють для проїзду транспорту відкриють ділянку вулиці Замарстинівської до Циганівки.

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Тривають роботи з реконструкції ділянки вулиці Замарстинівська від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької. Повністю закінчити цей об’єкт і відкрити його для руху транспорту планують до кінця року».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий зазначив: «З вівторка, 27 серпня, для проїзду транспорту буде відкрито наступну ділянку на вулиці Замарстинівська –до вулиці Циганівка. Для відкриття все готово, однак бетон має відстоятися, щоб автомобілі могли рухатися без загрози для покриття».

Андрій Білийтакож розповів: «Цю ділянку ми планували відкрити швидше, однак заміна колектора відбувається з певними затримками через близьку відстань до будинків. На цій вулиці знаходяться будинки старої забудови з недостатньо міцним фундаментом, тому підрядник повинен виконувати роботи обережно. Дорога залишиться у тих відстанях, у яких була до ремонту, й буде вимощена бруківкою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів