У Львові відреконструюють вулицю Вітовського

13:30 18 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Виконавчий комітет ЛМР надав у п’ятницю, 18 жовтня, «Львівавтодору» функції замовника на проектування та реконструкцію об’єктів дорожнього господарства.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відповідно до прийнятого рішення, виконавчий комітет надав «Львівавтодору» функції замовника на проектування та реконструкцію об’єктів:

1. «Реконструкція перехрестя вулиць Академіка А. Сахарова – І. Нечуя-Левицького – М. Коперника – Д. Лукіяновича – Д. Вітовського – Героїв Майдану та вулиці Академіка А. Сахарова (від вулиці Б. Романицького до вулиці І. Нечуя-Левицького), вулиці М. Коперника (від вулиці М. Вербицького до вулиці І. Нечуя-Левицького), вулиці Героїв Майдану (від вулиці Братів Тимошенків до вулиці Д. Вітовського)».

2. «Реконструкція вулиці Д. Вітовського (від будинку №55 до вулиці Грецької)». Відповідно до прийнятого рішення, ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об’єктів та здійснити їх реконструкцію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів