У Львові відновили роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до проспекту Свободи

12:34 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kartagoroda.com.ua

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову», що тролейбусна зупинка біля пам’ятника Тарасові Шевченку буде наприкінці травня.

Сьогодні, 18 травня, відновили роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до проспекту Свободи. Планується, що усі роботи будуть виконані наприкінці травня.

Як розповів головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, для продовження робіт закуплено майже все необхідне обладнання. Він також повідомив:

«Розпочинаємо монтувати розтяжки, влаштовуватимемо контактний провід. Зробили замовлення і чекаємо на трамвайно-тролейбусне пересічення, яке буде влаштоване в районі Оперного театру».

Також буде влаштовано три тролейбусні зупинки: з обох боків на проспекті Чорновола й кінцева – біля пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Свободи. Для відновлення робіт з міського бюджету виділили близько 500 тисяч грн.  

Тролейбус №13 курсуватиме проспектом Свободи до вулиці Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до площі Різні, далі – проспектом Чорновола і за своїм маршрутом. Зараз кінцева зупинка тролейбуса №13 – на вулиці Зерновій.

Про це повідомили сьогодні, 18 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів