У Львові відновлюють теплопостачання житловим будинкам

09:40 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Відповідно до розпорядження міського голови Львова, «Львівтеплоенерго» й «Залізничнетеплоенерго», відновлюють у четвер, 8 листопада, подачу опалення до всіх житлових будинків.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак пояснив: «Відповідно до нормативних документів – а це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ  опалювальний сезон для населення розпочинається тоді, коли впродовж трьох діб середньодобова температура становить +8°. Тому опалювальний сезон для населення ми розпочали 22 жовтня. Однак, у зв’язку зі збільшенням температури повітря, з 29 жовтня опалювальний сезон було призупинено».

«Однак від 8 листопада, згідно з прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме +10°, а вночі +4°, тобто середньодобова температура буде +7°. Тому було прийнято рішення відновити подачу опалення для населення. Система теплопостачання до роботи готова. Завдяки якісній роботі з ремонту і модернізації об’єктів теплопостачання протягом останніх років, подача тепла в будинки буде відновлена у найкоротші терміни, а температура теплоносія регулюватиметься, залежно від температури зовнішнього повітря», – зазначив Сергій Бабак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів