У Львові відкриють ще два центри денного перебування людей з особливими потребами

16:30 2 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міськрада спрямувала 370 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для створення центру денного перебування осіб з особливими потребами на Левандівці.

Про це повідомили сьогодні, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де запевнили: «У Львові розвивають мережу центрів денного перебування осіб з особливими потребами, щоб забезпечити для них можливість вести активний спосіб життя у супроводі фахівців. В березні цього року такий осередок-філія ЛМЦР «Джерело» запрацював на вулиці Дністерській, 12, а з початку наступного року запрацює на вулиці Кирилівській, 3а. Також в наступному році місто планує відкрити такий центр на вулиці Роксоляни, 23. Про це розповіла начальник управління соціального захисту міста Наталія Демкович».

У міськраді також дослівно цитують сказане начальником управління соціального захисту міста Наталією Демкович, яка поінформувала: «В цьому році місто спрямувало 370 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для створення центру денного перебування осіб з особливими потребами – молоді, старших 18 років, на Левандівці. Ми беремо в оренду приміщення на Роксоляни, 23, і, можливо, частково розпочнемо ремонтні роботи вже в цьому році, якщо встигнемо пройти всі експертизи». 

Наталія Демкович також розповіла: «Це буде майстерня, різні реабілітаційні заняття. Плануємо створювати такі центри в кожному районі. Перший ми відкрили на Дністерській, наступний на початку року будемо відкривати на Кирилівській, і на Роксоляни – вже буде третій. Це філії «Джерела», які наближені до самого споживача, до клієнта».

Про це поінформували сьогодні, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Цього року управління соціального захисту ЛМР спільно з навчально-реабілітаційним центром «Джерело» відкрили центр денного перебування для осіб з особливими потребами, віком від 30 років на вулиці Дністерській, 12. А вже до 2020 року у Львові планують створити такі  Центри у кожному районі міста»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів