У Львові відкриті для бездомних пункти обігріву

12:48 20 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Найближчими днями очікується різке зниження температури повітря.

Про це повідомили в середу, 20 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що у Львові уже підготували до роботи пункти обігріву, у яких бездомні люди зможуть відпочити, зігрітися, за необхідності отримати теплий одяг, випити гарячого чаю, а також поїсти страви швидкого приготування.

Як повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, у Львові працюватиме два пункти обігріву – у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних на вулиці Кирилівській, 3а, а також у приміщенні благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації» на вулиці Личаківській, 56.

Пункт обігріву в Центру обліку функціонуватиме щоденно з 09:00 до 20:00. Саме там бездомні матимуть змогу і поїсти, і отримати теплий одя та білизну

У цій установі постійно функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами. Відділення працює з 20:00 до 09:00.

Тобто фактично у холодний період року послугами Центру потребуючі люди зможуть користуватись цілодобово. А от щодо пункту обігріву на вулиці Личаківській, 56, то він функціонуватиме за умови зниження температури повітря до мінус 10 градусів тільки в робочі дні з 09:00 до 18:00.

Львівська міська рада закликає  небайдужих повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за телефонами 233 14 79 або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15-80.

Як інформував «ЩЛ», у Львові відбудеться підсумковий «Форум відповідальних людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів