У Львові відкрили «Соціальну комору»

15:45 22 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У неділю, 22 вересня, на Левандівці у Львові відкрили «Соціальну комору» від Благодійного Фонду «Анни-Марії».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Це благодійний центр для підтримки діток із соціально-вразливих родин та їхніх батьків, одиноких людей, малозабезпечених, людей старшого віку, а також людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі приміщення ще потребують ремонту, тож кожен, хто має бажання і можливість, може долучитись до соціальної ініціативи. Львівська міськрада допоможе фонду з ремонтами приміщення», – поінформували також у міськраді.

«Благодійний Фонд «Анни-Марії» діє у Львові уже два роки й надає допомогу усім потребуючим. Наразі отримані від благодійників речі тримають на складі. Львівська міськрада надала фонду в оренду приміщення, площею 320 м. кв. То ці приміщення розчистили й провели мінімальний ремонт. Адже приміщення потребують більшого ремонту – заміни даху, облаштування опалення, заміни електричних мереж», – розповіли також у міськраді.

«У «Соціальній коморі» планують облаштувати два великі зали, де будуть також майстер-класи для дітей і навчання для батьків фінансовій грамотності, особливості сімейних цінностей тощо. Буде змога отримати допомогу психолога, юриста, взяти участь у різноманітних зустрічах», – повідомили також у міськраді.

Керівник і засновниця благодійного фонду Христина Гупало розповіла: «Ми не маємо великих спонсорів, але маємо покликання об'єднувати людей. Так вийшло з цим проектом. Ми подалися на Громадський бюджет і люди нас підтримали. Ми отримали ці приміщення в оренду. Але є дуже сильна віра, що це буде і ресурси знайдуться. Ми постійно шукаємо волонтерів. Ці приміщення допомогли облагородити буквально 5 людей. Тут все зробили волонтери. Приміщення наразі виглядають страшно. Але ми будемо працювати. Бог допомагає. Ми не маємо досвіду, контактів, як це зробити швидше. Але у нас є досвід, як допомагати, і велике бажання це робити. Прості люди готові приходити і нам допомагати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів