У Львові відбулися зміни в організації дорожнього руху

13:48 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На перехресті вулиць Тролейбусної й Рубчака провели ремонтні роботи зі зміною організації дорожнього руху.

Про це повідомили в четвер, 18 липня, в прес-службі Львівської міськради. Голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, розповів: «Замовником робіт на перехресті вулиць Тролейбусної й Рубчака була наша адміністрація. Однак ініціатива була від управління транспорту, оскільки «Львівелектротрансу», змінив схеми виїздів тролейбусів з депо».

«Відповідно виникла необхідність провести роботи по зміні організації дорожнього руху на цьому перехресті. Тому було розроблено проект робіт, згідно з яким на вулиці Тролейбусній облаштовано тротуари, відбулося перенесення зупинок, встановлення дорожніх знаків і нанесення розмітки», – поінформував також Орест Тимчишин.

«Вартість робіт – три мільйни 200 тисяч гривень. Роботи розпочалися у травні і станом на зараз все завершено», – зазначив також голова Франківської районної адміністрації.

Директор «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід відзначив: «Найбільше до розробки і втілення проекту доклався Олег Міхновський. Згідно з проектом, на вулиці Тролейбусній з’явилися ділянки з чіткими чотирма смугами руху. Три – для руху прямо, одна – для лівого повороту на вулиці Рубчака».

«Люди з вадами зору можуть записати вулицю Тролейбусну до свого активу, адже там вистелено тактильну плитку. Також облаштовано тротуари, якісні пішохідні переходи та інше. Тепер колись безформне небезпечне перехрестя набуло логічних форм», – поінформував також Олег Шмід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів