У Львові відбулося громадське слухання проекту ДПТ

11:00 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У Львові відбулося громадське слухання проекту детального плану території, обмеженої вулицями Зеленою, Півколо й Жасминовою.

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Цей проект розроблений на підставі рішення виконавчого комітету ЛМР №614 від 8 червня 2018 року. Його замовником є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР, розробником – державний інститут проектування міст «Містопроект».

Головний архітектор проекту Петро Крупа представив його громадськості. Зокрема, він зазначив: «На цій території площею 14 га передбачається комплексна реконструкція частини колишньої промислової території в мікрорайон житлово-громадської забудови. Для завершення планувальної структури кварталу передбачається будівництво нових житлово-офісних приміщень та дитячого дошкільного закладу, а також реконструкція малоцінної забудови під об’єкти комерційного призначення».

«Зберігання автотранспорту заплановано як на відкритих стоянках, і на вільних територіях, що не забудовуються – на першу чергу, так і в підземних паркінгах – на перспективу. На території ДПТ розташований існуючий багатоповерховий паркінг та запроектовано ще один багаторівневий паркінг», – розповів також Петро Крупа.

«Завідувач сектору громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Дзвенислава Челепіс повідомила, що письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 5 серпня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – поінформували також на порталі депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів