У Львові відбулася зустріч з родичами полонених і зниклих безвісти бійців 125-ої бригади тероборони

21:43 29 листопада 2023 р.

Фото до новини

У Західному регіональному центрі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими відбулася зустріч з родинами бійців 125-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, пише DailyLviv.com.

З родичами полонених та зниклих безвісти Захисників спілкувалися представники Координаційного штабу, військової частини, Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини, Міжнародного комітету Червоного Хреста, а також представник Офісу Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин.

Під час зустрічі обговорили питання, що стосуються процесів обміну, комунікації з військовими та державними структурами, проведення ДНК-експертиз та пошуку зниклих безвісти військовослужбовців.

Читайте також: Ми обміняли 200 наших героїв на Медведчука, — Єрмак (відео)

Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, звертайтесь по допомогу до Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, який розташований у м. Львів, вул. Коперника, 17. 

Телефони гарячої лінії: (0 800) 300-541, для дзвінків з-за кордону: +38 (032) 229-57-54  (лінія працює у робочі дні з 10.00 до 16.00).

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ) утворений 11 березня 2022 року згідно з постановою Кабінету Міністрів України №257.

Читайте також: Зворушливе повернення воїнів з річного полону (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів