У Львові відбудеться громадське обговорення детального плану території

17:36 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

Громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиць Мартовича, Григоровича й Дудаєва у Львові триватиме з 26 червня до 31 липня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Підстава розроблення – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №1148 від 26 жовтня 2018 року. Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДП ДІПМ «Містопроект».

«Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Львівської міської ради у рубриці «Місто — Проекти детальних планів території» та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» у кабінеті №539 на площі Ринок, 1,  15 липня 2019 року відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану території. Місце проведення – Личаківська районна адміністрація на вулиці Костя Левицького, 67. Початок – о 18:00», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів