У Львові відбудеться громадське обговорення детального плану Хуторівки

09:40 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

У вівторок, 25 червня, о 18:00 у виставковому залі в будинку №4б на вулиці Хуторівка у Львові розпочнеться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиці Хуторівка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиці Хуторівка триватиме до 12 липня 2019 року. Підстава його розроблення – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №719 від 12 серпня 2016 року та №1053 від 28 вересня 2018 року».

«Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ТзОВ «Укрдизайнгруп». Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Львівської міської ради у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» (кабінет №539 на площі Ринок, 1», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів