У Львові вчаділи цього року 96 людей

10:10 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська міська рада вкотре закликає дотримуватись правил безпеки користування газовим та пічним опаленням, й не легковажити своїм здоров’ям та життям.

Про це повідомили в п’ятницю у Львівській міськраді, де також розповіли: «4 жовтня близько 01.30 у квартирі будинку №4 на вулиці Енергетичнній у Сихівському районі Львова отруїлися чадним газом жінки 1948 та 1953 років народження. Постраждалих у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано в обласну клінічну лікарню».

«Квартира обладнана ПГ-4 та газовою колонкою. Працівники ПАТ «Львівгаз» перекрили газопостачання до квартири», – поінформували також у міськраді.
«2019 року у Львові трапилось уже 45 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 96 людей (з них 28 дітей), з яких восьмеро загинули», – розповіли також у міськраді.

«Фахівці наголошують, що основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів