У Львові вчаділи шестеро людей

10:25 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

16 квітня о 20:35 у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, на вулиці Дніпровській у Львівові отруїлися, ймовірно, чадним газом п'ятеро людей, зокрема – одна дитина.

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також , де також розповіли, що потерпілих 1964 року народження з 5% карбоксигемоглобіну, 1985 року народження з 24% карбоксигемоглобіну й1957 року народження з 10% карбоксигемоглобіну доставлено до обласної клінічної лікарні, а 2014 року народження з 11% карбоксигемоглобіну – до обласної дитячої клінічної лікарні. Натомість потерпіла 1989 року народження від госпіталізації відмовилася.

Стан потерпілих на шосту годину ранку 17 квітня був задовільним. Тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події з’ясовуються.

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували

«16 квітня о 22:35 у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вулиці Кобилянської у Львові отруїлася, ймовірно, чадним газом одна людина – 1981 року народження, яку доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Стан потерпілої на шосту годину ранку 17 квітня був задовільним.

Тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів