У Львові вчаділа насмерть безхатько

09:35 16 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У четвер, 16 січня, о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку №23 на вулиці Петлюри у Львові.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, підвал був заповнений отруйними продуктами згорання.

Не гаючи часу, рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. Під час розвідки пожежі виявили жінку й двох чоловіків, яких рятувальники винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

Унаслідок отруєння продуктами горіння жінка померла. Одного потерпілого, особа якого з’ясовується, ушпиталили в стані середнього ступеня важкості. Інший потерпілий з місця події втік.

Вогнеборці ліквідували локалізували пожежу, о 02:04. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 17 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили вісьмох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

Про це повідомили в четвер, 16 січня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», у Львові погасили пожежу в закинутій будівлі цегляній чотириповерховій будівлі на вулиці Княгині Ольги у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів