У Львові урочисто відзначили День Сухопутних військ

18:00 12 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочистості з нагоди Дня Сухопутних військ.

Під час шикування особового складу від імені голови Львівської обласної державної адміністрації офіцерів та курсантів військового навчального закладу привітав перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. Він подякував колективу навчального закладу за вагомий за внесок у розбудову Українського війська та самовіддану службу.

Згодом, разом із начальником академії – генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком, він нагородив кращих військовослужбовців закладу відомчими відзнаками та грамотами від командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та голови Львівської обласної державної адміністрації. З нагоди свята для вихованців та офіцерів Національної академії сухопутних військ відбувся святковий концерт за участі оркестру на колективів художньої самодіяльності навчального закладу.

Про це повідомили сьогодні, 12 грудня, в прес-службі міністерство оборони України, де також опублікували фоторепортаж з урочистостей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів