У Львові уникли небезпеки під час ремонту вулиці Замарстинівської, – ЛМР

15:45 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді запевнили: «Ремонт вулиці Замарстинівської триває відповідно до графіку».

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відкрити частину дороги для проїзду планують до кінця року. ЛМР проведе роботи з укріплення фундаментів будинків на вулиці Замарстинівській, де виникли проблеми під час ремонту дороги».

Міський голова Львова Андрій Садовий уточнив: «Ми говорили з підрядною організацією, із заступницею міського голови – щодо площі Двірцевій я не бачу проблемних питань, щодо  вулиці Замарстинівській – ті питання, які там виникають, вирішуємо в робочому порядку. До кінця року вулиця Замарстинівська має бути відкрита для проїзду в тій частині, де ведуться роботи».

Андрій Садовий також зазначив: «Ми знайшли порозуміння, ми мешканців відселяємо, робимо укріплення фундаментів, проблем нема. Мешканцям дають тимчасове житло, для них орендує місто помешкання на той час, поки буде тривати підсилення будинків. Вулиця Замарстинівська – це дуже складний проект, бо були плавуни, була небезпека, що будинки не витримають, щодо самого проекту велись постійні дискусії. Але все погане вже за нами. Ми йдемо вперед».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів