У Львові тимчасово змінять тролейбусний маршрут №13

17:15 5 грудня 2016 р.

Громадський транспорт оминатиме проспект Свободи за схемою об’їзду недільних та святкових днів.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, що завтра, 6 грудня, у Львові відбудеться «Марш захисників України», присвячений 25-й річниці Збройних Сил. Відтак, ділянки доріг на вулиці Князя Романа до вулиці Торгової (зокрема – площа Міцкевича й проспект Свободи) тимчасово будуть перекритими для руху,а громадський транспорт, який курсує через проспект Свободи,  курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг.

У зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, будуть також внесені зміни у рух громадського транспорту, який курсує через проспект Свободи: з 9:30 до 13:00 автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду проспекту Свободи на недільні та святкові дні, тобто об’їжджатимуть центр через вулицю Підвальну. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись з вулиці Грінченка до торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод. Водночас, частково буде ускладнений рух на вулиці Дорошенка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів