У Львові тимчасово заборонено використовувати піротехніку при проведенні масових заходів

16:02 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: u74.ru

Таке рішення прийняте в четвер на пленарному засіданні міськради.

Як повідомила в четвер «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, сьогодні, 31 липня, на пленарному засіданні ЛМР 59 голосами було прийняло ухвалу про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів. У повідомленні також сказано:

«У зв’язку з проведенням АТО на сході України та подіями останніх місяців в Україні, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, а також територіальній цілісності держави, було прийнято рішення заборонити фізичним та юридичним особам використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні засоби під час проведення масових заходів. Заборона діятиме до прийняття міською радою рішення про відновлення дії пунктів 3, 4 ухвали та розділу 4 додатка до ухвали «Про затвердження Правил дотримання тиші у громадських місцях на території м. Львова».

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував це рішення так: «Це є заборона до особливих періодів, тому що сьогодні у країні війна. Які можуть будуть феєрверки, які можуть бути розваги?».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів