У Львові триває модернізація каналізаційного господарства, – ЛМР

10:05 6 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

На вулиці Тракт Глинянський виконано 15% від запланованого обсягу робіт.

«У Львові проводять модернізацію каналізаційного господарства. За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, тривають роботи з реконструкції каналізаційних мереж вулиці Тракт Глинянський (№161а, №161б, №161в, №161г, №162, №163, №165)», – повідомили сьогодні, 6 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Роботи виконує «Інстал Плаза», їх вартість – 2,2 млн. гривень. На сьогодні виконано 15% від запланованого обсягу робіт.

Також розпочали роботи з каналізування вулиць Старознесенської й Польової. Роботи виконує компанія «Житлоінвестбуд-ЛВ». У цьому році у міському бюджеті на виконання цих робіт передбачено 3,5 млн гривень.

Тривають роботи зі встановлення двох станцій дозування реагентів «Ферокс» на площадках каналізаційних насосних станцій (КНС-4 та КНС-5). Вартість робіт – 1,9 млн гривень. 

Як зазначають в управлінні інженерного господарства, виконано роботи з реконструкції каналізаційного колектора Винники-Львів в районі вулиць Гайдучка й Краснянської, накрито плитами відкриту ділянку колектора №4 на вулиці Кукурудзяній. У планах – каналізування вулиць Дріжджевої та Милорадовича.

Нагадаємо, починаючи з 2010 року, у Львові проведено реконструкцію ї каналізаційних колекторів на вулиці Грицая, вулиці Переяславській, вулиці Личаківській, реконструкції напірних каналізаційних колекторів від КНС «Брюховичі», розпочато реконструкцію КНС «Холодновідка». Проведено каналізування вулиць Дивізійної й Чубинського, вулиці Кримської й Бучми, вулиці Паперівка й Замкова (300 тисяч гривень.

У 2012 році розроблено та затверджено комплексну програму модернізації каналізаційного господарства Львова на 2012-2015 років. Відповідно до програми, реконструйовано каналізаційний колектора на вулиці Богданівській, проведено каналізування вулиці Голубця та прилеглих, реконструйовано аварійні каналізаційні мережі на вулиці Купчинського.

Крім того, було виготовлено проектно-кошторисні документації на загальну суму 1,5 млн. гривень по об’єктах: «Заміна аварійної ділянки каналізаційного колектора у парку «Скнилівський», «Реконструкція аеротенків-освітлювачів, «Будівництво станції зливу стоків на територій черги КОС по вулиці Пластовій, 13», «Каналізування району вулиць Січова, Полуднева», «Каналізування району Ряснянська, Брюховецька», «Каналізування вулиці Глинянський Тракт», «Калізування вулиці Нагірна», «Капітальний ремонт каналізаційної мережі на вулиці Олени Степанівни», «Реконструкція каналізаційних мереж вулиці Тракт Глинянський  (№161а, №161б, №161в, №161г, №162, №163, №165.

За 760 тияч .гривень. місто закупило автомобіль для транспортування зневодненого мулу утвореного в процесі очистки стоків на каналізаційних очисних спорудах. За майже шість мільйонів гривень закуплено спеціалізовану машину для гідродинамічної промивки та очистки каналізаційних колекторів та лабораторії для відео обстеження колекторів.

Також було розпочато каналізування району Ряснянська, Брюховецька – 4,7 млн. гривень, проведено реконструкцію каналізаційного колектора Винники – КОС. За кошти інвесторів виконано роботи з будівництва ділянки каналізаційного колектора у місці розташування відкритого каналу в районі вулиці Хмельницького. За кошти інвесторів (ТзОВ «Пам’ять» при будівництві торгового центру «ВАМ») виконано проектування і часткове закриття у колектор Білогорського потічка в районі вулиці Широка,86. 

У 2011-2012 роках ЛМКП «Львівводоканал» спільно з районними адміністраціями проведено інвентаризацію водопровідно-каналізаційних мереж, які були побудовані у минулі роки та не були передані на баланс ЛМКП «Львівводоканал». Для забезпечення належного обслуговування прийнято у власність територіальної громади Львова 108 кілометрів каналізаційних мереж з подальшою передачею на баланс ЛМКП «Львівводоканал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів