У Львові ситуативно призупинятимуть рух транспорту

12:10 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Дві парафії римо-католицької церкви запланували в неділю, 21 березня, у Львові процесійні ходи.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цієї неділі, 21 березня, римо-католицька церква святкуватиме свято Воскресіння Господнього. З нагоди цього дві парафії – святої Марії Магдалини у Галицькому районі й святого Антонія у Личаківському –  проведуть процесійні ходи».

«За маршрутом процесій можливе ситуативне призупинення руху транспорту. Львівська міська рада просить усіх з розумінням поставитись до ситуації, та не паркувати автомобілі вздовж маршруту ходи, аби не створювати тимчасових незручностей та перешкод», – поінформували також у ЛМР.

«Процесійна хода парафії святої Марії Магдалини у Галицькому районі триватиме з 8.10 до 8.50. У цій ході братимуть участь близько 400 людей. Маршрут ходи: «Костел святої Марії Магдалини – вулиця Бандери – вулиця Професорська – вулиця Устияновича – вулиця Бібліотечна – вулиця Дорошенка (від рогу вулиця Бібліотечної до костелу святого Марії Магдалини)», – розповіли також у ЛМР.

«Процесійна хода парафії святого Антонія у Личаківському районі триватиме з 8.00 до 8.30. У цій ході братимуть участь близько 500 людей. Маршрут ходи: «Вулиця Личаківська, 49а (храм святого Антонія) – вулиця Заньковецької – вулиця Лисенка – вулиця Садовського – вулиця Личаківська (храм святого Антонія)», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів