У Львові створено громадську ініціативу «Добрі руки», яка допомагатиме неповносправним

15:19 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: drohobych.com.ua

Як повідомили в понеділок в прес-службі ЛМР, 13 грудня соціальний проект «Добрі руки» проведе першу конференцію «Шляхи досягнення фінансової незалежності спільнот осіб з особливими потребами».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 8 грудня, «Щоденному Львову» про створення громадської ініціативи «Добрі руки». У повідомленні також конкретизують:

«Цей волонтерський проект спрямований на об'єднання громадських організацій, які допомагають людям із неповносправністю, у всеукраїнський рух. Громадська ініціатива прагне впровадити соціальне підприємництво як головне джерело доходів спільнот-майстерень.

13 грудня соціальний проект «Добрі руки» проведе першу конференцію «Шляхи досягнення фінансової незалежності спільнот осіб з особливими потребами». Координатор проекту «Добрі руки» Іван Гаргай розповів також:

«Наш волонтерський проект планує зробити спільноти-майстерні осіб із неповносправністю фінансово незалежними. Рівень фінансування шляхом власних доходів буде покривати більшу частину витрат — аж до можливості повної самоокупності. Наша мета – зробити все необхідне для того, щоб у кожному містечку України, де проживають люди з особливими потребами, діяла спільнота, при якій вони б постійно збирались за спільною працею, зростали у вірі, ділились любов'ю та мали надію на повноцінне життя».

Громадська ініціатива започаткує ресурсний центр, який шукатиме потенційних грантодавців для спільнот-майстерень. Також буде створено інтернет-майданчик для консультацій з юридичних, маркетингових, виробничо-технологічних, проектних та соціально-психологічних питань.

Найперше ініціатива має намір раз на спільно визначений період часу збирати представників з усіх майстерень, які ввійдуть до руху «Добрі руки», на навчальні зустрічі. Фахівці в галузях юриспруденції, маркетингу та проектного фінансування надаватимуть практичні консультації. Також будуть майстри, які навчатимуть новим видам робіт. Спільноти матимуть можливість ділитись досвідом у провадженні своєї діяльності. 

За словами координатора, громадська ініціатива також сприятиме реалізації виробів спільнот-майстерень. Зокрема, буде створено спільну торгову марку. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті: http://dobri-ruky.org».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів