Сотні людей ходять через колію між вул. Боткіна та вул. Ак. Рудницього: є травмовані

10:03 19 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Львові через залізничну колію, що з'єднує вул. Боткіна та вул. Академіка Рудницього проходить сотні, можливо, й тисячі людей. Інклюзивний перехід міг би вирішити цю проблему.

Про це у петиції до Львівської міськради написав мешанець Львова Тарас Леськів, пише Dailylviv.com.

- Щодня цей перехід перетинають сотні, а можливо й тисячі людей, зокрема людей старшого віку та велосипедистів, бо поблизу немає альтернативи",- зазначив автор петиції.

За його словами, головна проблема полягає в тому, що спуск зі сторони вул. Боткіна є крутим з гострими каменями та будівельним сміттям.

- При спуску дуже легко послизнутися та покалічитися. Особливо це трапляється у мокру та зимову погоду. Другою частиною проблеми є перетин самої колії — є ризик застрягання кінцівки, оскільки в даному місці колія розгалужується.

У цьому місці є надземний перехід, але ним мало хто користується, оскільки він металевий, слизький у негоду, з високими металевими сходинами, і не менш небезпечний. Також він недоступний для маломобільних груп населення. Тому, практично всі обирають перетинати колію напряму. Знаю особисто декілька людей, які травмувалися на цій ділянці при перетині",- зазначив Тарас Леськів.

Він пропонує спосіб вирішення цієї проблеми: встановити сходи зі сторони вул. Боткіна та плити між коліями для безпечного її переходу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів