У Львові шукають вибухівку в будівлі обласного управління Державної фіскальної служби

15:54 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до громадської приймальні ГУДФС зателефонував невідомий чоловік і сказав: «Вас – заміновано».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 4 листопада, що правоохоронці шукають у вівторок вибухівку у будівлі обласного управління Державної фіскальної служби. У повідомленні також конкретизують:

«У Львові приміщення Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області, що знаходиться на вулиці Стрийській, 35, та територію, наближену до нього, обстежують вибухотехніки. Працівники міліції проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування будівлі.

У Сихівський райвідділ міліції, 4 листопада об 11:40, зателефонував черговий Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області. Він повідомив, що до громадської приймальні ГУДФС зателефонував невідомий чоловік і сказав: «Вас – заміновано».

На місці події працюють представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб. З будівлі евакуйовані понад 300 працівників та відвідувачів.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. З початку року у Львові та в області до правоохоронців надійшло 89 неправдивих повідомлень про замінування тих чи інших об’єктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів