У Львові шукали вибухівку в торговому центрі «Магнус» та офісі «Інтерсіті»

11:20 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Як повідомив у понеділок департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації, тепер проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Департамент із питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомив сьогодні, 18 серпня:

«16 серпня о 14.42 невідома особа на телефон служби охорони Торгового центру «Магнус», м. Львів, вул. Шпитальна, 1 (Шевченківський район) повідомила про замінування будівлі торгового центру. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …”у складі 38 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгового центру виведено на безпечну відстань близько 250 осіб відвідувачів та персоналу ТЦ «Магнус». Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 16.40. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

«16 серпня о 15.19 невідома особа на телефон адміністрації ТОЦ «Інтерсіті», м. Львів, просп. Чорновола В., 67 (Шевченківський район) повідомила про замінування будівлі торгово-офісного центру. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …”у складі 28 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгово-офісного центру виведено на безпечну відстань близько 50 осіб відвідувачів та персоналу ТОЦ «Інтерсіті». Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень ТОЦ «Інтерсіті» та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 19.00. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів