У Львові розшукують водія, який втік після наїзду на пішохода, а в Рава-Руській уже знайшли порушника

09:42 12 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: marshrutka.org.ua

Про це повідомляють у прес-службах обласних управлінь МВС і ДАІ.

У прес-службі обласного управління МВС просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 8 вересня близько 9 години 30 хвилин біля будинку №93 на вулиці Кульпарківська у Львові,

де невідомий наразі водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода та залишив місце пригоди. Внаслідок ДТП 46-річна жінка-пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована. Свідків цієї ДТП просять звертатись за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

Своєю чергою, в прес-службі обласного управління Державтоінспекції інформують, що в  Рава-Руській співробітники ДАІ оперативно розшукали водія-втікача. У повідомленні також конкретизують:

«Керманич автомобіля «Ford Transit» скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109 та одразу ж поїхав із місця пригоди.  Пригода сталася 10 вересня близько 19-ї години на вулиці Львівській, навпроти будинку №49,  у місті Рава- Руська.

За попередньою інформацією, керманич автомобіля «Ford Transit»,  не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, недотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2109», який рухався попереду.  Одразу ж після цього порушник утік із місця події.  

Внаслідок ДТП постраждав водій «дев’ятки». Його з травмою голови госпіталізували.

Працівники Державтоінспекції вже встановили водія-втікача. Ним виявився 20-річний мешканець Жовківського району.  Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів