У Львові розшукують господарів скаженої собаки

10:45 12 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

11 травня був підтверджений випадок сказу у собаки за кличкою Кекс, якого невідомі передали 21 квітня у Домівку врятованих тварин у парку «Знесіння».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Цього ж дня працівники парку зробили звернення та передали тварину до Львівського комунального підприємства «Лев». Собака – віком від одного року масою п’ять кілограмів». Коли потрапив на підприємство, був клінічно здоровим, але наляканим».

«10 травня ветеринари підприємства помітили дивну поведінку та звернулися у Держпродспоживслужбу міста. Аналізи, проведені фахівцями Львівської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, підтвердили невтішний діагноз», – поінформували також у міськраді.

«Завдяки системним заходам безпеки та фаховим діям працівників Львівського комунального підприємства «Лев», собака, який був носієм сказу, упродовж всього часу перебування на підприємстві не контактував з іншими тваринами та сторонніми людьми, тож поширення захворювання не відбулося. Проте, поки не відомо де та у кого тварина проживала до цього. Точно відомо, що тварина не була вакцинована господарями», – розповіли також у міськраді.

У Львівському комунального підприємства «Лев» наголошують: «Згідно з чинним законодавством України, щорічна вакцинація домашніх тварин є обов’язковою. Цими діями ви убережете не лише свого улюбленця, але і людей, що вас оточують.
Господарів або людей, що контактували з твариною, чи мають інформацію про господарів Кекса, просимо зголоситися за номером 068 53-54-545», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів