У Львові розшукали водія, який збив велосипедиста й поїхав з місця ДТП

09:40 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: З архіву «Щоденного Львова»

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба обласного управління ДАІ, ним виявився 29-річний власник «Фольксвагена».

Цієї неділі близько 1-ї години ночі на вулиці Кульпарківській у Львові не розминулись автомобіль та велосипед. Водій легковика одразу ж залишив місце пригоди.

У результаті ДТП постраждав 24-річний велосипедист. Медики діагностували у нього перелом ноги. Зараз потерпілий у лікарні.

Співробітники ДАІ вже встановили, що наїзд на велосипедиста вчинив 29-річний мешканець Львова, який керував автомобілем «Фольксваген». Наразі слідчі з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці нагадують: у випадку причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб та залишатися на місці події. Слід неодмінно ввімкнути аварійну сигналізацію, встановити знак аварійної зупинки.

Відповідно до вимог ПДР, заборонено переміщати транспортний засіб і предмети, що мають причетність до ДТП. Потрібно також вжити можливих заходів для надання першої медичної допомоги постраждалим, викликати карету «швидкої» чи звернутися за допомогою до присутніх, аби відправити потерпілих до лікувального закладу.

Якщо ж зробити це неможливо, тоді слід відвезти потерпілого до найближчої медичної установи своїм транспортом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди. В лікарні потрібно повідомити своє прізвище, номерний знак транспортного засобу, пред’явити документи та повернутися до місця ДТП.

Слід також повідомити про подію до міліції, записати прізвища й адреси очевидців та чекати прибуття правоохоронців. Про це повідомляє сьогодні, 23 травня, прес-служба обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів