У Львові розпочали будувати житло для учасників війни на сході України, – ЛМР

13:24 1 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.tv

У міськраді запевнили в п’ятницю: «Перший будинок планують здати в експлуатацію уже до кінця року».

«Як повідомили в ЛКП «Рембуд», на місці майбутньої багатоповерхівки для учасників АТО на вулиці Під Голоском, розпочали роботи з будівництва. Перший будинок планують здати в експлуатацію уже до кінця року», – повідомили сьогодні, 1 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

Керівник ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко розповів: «Зараз на ділянці риють котлован і траншею для зовнішніх мереж та прокладають кабель для електропостачання. Наступний етап – покласти арматуру та розпочати підготовку для заливання фундаменту». 

Нагадаємо, 1 лютого у Львові відбулося розкриття конкурсних пропозицій відкритих торгів щодо будівництва житлового будинку для учасників АТО на вулиці Під Голоском. Переможцями тендеру стали два львівські підприємства – ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд», перше з яких будуватиме шестиповерховий 53-квартирних будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а друге – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів