У Львові розпочали реконструкцію площі святого Юра, яку обіцяють завершити до кінця липня

15:50 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

У прес-службі ЛМР повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: «На площі святого Юра вже знімають асфальтне покриття з дороги та проводять перенесення мереж».

«Учора у Львові розпочали реконструкцію площі святого Юра та облаштування скверу, з подальшим встановленням пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому. Станом на сьогодні тут перекрито дорогу, знято паркан між площею і сквером, демонтовано бетонні конструкції радянського періоду та знято тролейбусні лінії», – повідомив сьогодні, 15 травня, головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. Окрім того, за його словами, на площі вже знімають асфальтне покриття з дороги та проводять перенесення мереж.

У зв’язку із заміною аварійних інженерних мереж, змінено рух автобусів та тролейбусів. Зокрема, йдеться про міські автобусні маршрути №2А, 15, 33, 38, та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Маршрути №33, 38 курсують вулицями Антоновича, Бандери й Коперника до головної пошти, а звідти – вулицями Дорошенка, Бандери та Героїв УПА. Маршрут №15 курсує від церкви святої Анни вздовж вулиці Городоцької до приміського вокзалу.

Маршрут №2А курсує вулицями Антоновича, Бандери й Городоцькою до церква святої Анни, а звідти – вулицями Городоцька, Бандери та Героїв УПА. Тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20 скорочено до вулиці Митрополита Ангеловича, а маршрути №7, 12 – до площі Кропивницького.

Роботи обіцяють завершити до кінця липня. Про це повідомили сьогодні, 15 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів