У Львові розпочали реконструкцію котельні

11:40 17 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Залізничнетеплоенерго» розпочало реконструкцію котельні на вулиці Петлюри.

Про це повідомили в середу, 17 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Теплопостачальні підприємства Львова готуються до опалювального сезону 2019-2020 років. Активні роботи тривають на об’єктах ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Зокрема, впродовж літньої ремонтної кампанії підприємство планує провести заміну теплових мереж, реконструкцію котельні на вулиці Петлюри, 4а, й виконати ремонт основного і допоміжного обладнання в котельнях і ЦТП».

У «Залізничнетеплоенерго» зазначили: «Під час проведення гідравлічних випробування теплових мереж було виявлено 28 поривів на трубопроводах. З них 14 вже ліквідовано. Отож, впродовж літа будемо ліквідовувати виявлені пориви шляхом заміни окремих ділянок мереж».

«Одними з масштабних ремонтних робіт цього року буде реконструкція котельні на вулиці Петлюри, 4а. Вже проведено тендер з реконструкції першої черги котельні, визначено підрядника, який вже демонтував обмурівку та частину металевого каркаса котлів ДКВР- 10/13. Станом на зараз вже виконано ремонтних робіт вартістю більше двох мільйонів гривень», – поінформували також в «Залізничнетеплоенерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів