Активісти розпочали у Львові символічний «похорон довіри до правоохоронців»

11:40 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Кількадесят активістів принесли в п’ятницю, 11 жовтня, до будівлі Головного управління поліції у Львівській області труну.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «У п`ятницю відбувається «похорон довіри до правоохоронців». До Головного управління поліції у Львівській області прийшло декілька десятків активістів. Учасники акції принесли під двері Головного управління Націаональної поліції труну та вінки».

«Активісти палять фаєри, вимагають відставки начальника Головного управління поліції у Львівській області Василя Віконського й вирушають колоною до прокуратури», – поінформували також на порталі новин.

«Активісти обіцяли в анонсі пройти похоронною процесією до площі Генерала Григоренка, 3. Символічний похорон, за ствердженням активістів має означати прощання громади Львівщини з довірою та репутацією правоохоронних органів, які очільник поліції Василь Віконський своїми діями «вбив», – розповіли також на порталі новин.

«Процесія вирушить до прокуратури Львівщини через ЛМР та ЛОДА, а на завершення учасники акції передадуть «повітряне звернення» до Президента України», – повідомили також на порталі новин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів