У Львові розпочали підозрілу забудову

12:20 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/hotline.lviv

На сторінці «Гарячої лінії» Львова в соціальній мережі розповіли про незаконну забудову.

На сторінці «Гарячої лінії міста» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували у вівторок, 30 липня, фоторепортаж і повідомили, що на території студмістечка «Львівської політехніки» між будинками №36 і №38 вулиці Академіка Лазаренка розпочали незаконну забудову, а також розповіли: «Представник забудовника прислав до обурених мешканців виконроба, який надав дивні ксерокопії будгенплану, ксерокопію якогось дозволу, датованого 2017 роком (зараз надворі 2019-й ніби!!!), який надано на будівництво на вулиці Академіка Лазаренка, 42 (яким боком цей дозвіл до нас – невідомо). Невже вони думають, що всі настільки тупі???».

«Увечері приїздила поліція, склали протокол,обіцяно, що забудовник покаже документи вранці. Попередньо не було жодного обговорення з громадою сусідніх будинків,в яких до речі і проживають більшість працівників «Львівської політехніки». На території потенційної забудови є дитяче футбольне поле», – написали також на «Гарячій лінії».

«Будинок №38 на вулиці Академіка Лазаренка (гуртожиток №12) стоїть на краю прірви!!! Там скрізь тріщини. При будь-якому будівництві він просто поїде вниз в прірву», – попередили також на «Гарячій лінії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів