У Львові розпочали перевіряти на вокзалі підозрілих біженців (відео)

15:00 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Таке нововведення вирішили запровадити, щоб на територію міста під виглядом мирних переселенців не потрапили терористи.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 17 липня, в повідомленні «На Львівському залізничному вокзалі перевіряють підозрілих біженців»:

«На Львівському залізничному вокзалі транспортна міліція, державна міграційна служба та вибухо-технічні групи розпочали перевіряти підозрілих біженців. Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (що будня о 21:00) репортера Роксолани Остап’юк.

Таке нововведення вирішили запровадити у Львові, щоб на територію міста, під виглядом мирних переселенців, не потрапили терористи. Прискіпливу перевірку уже пройшли понад сотня осіб. Серед них виявили двох, які втікали від кримінальної відповідальності.

«Ми перевіряємо переселенців на достовірність документів. Буває, що люди приїжджають з копіями документів. Якщо підтвердиться, що дана особа має певну ціль прибуття до міста, тоді, звичайно, служби діють за своїм планом», – пояснює керівник управління МВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк. Щоб  заспокоїти пасажирів залізниці, правоохоронці кажуть, що зупиняють лише тих, котрі видаються підозрілими».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів