У Львові розпочали капітальний ремонт вулиці Курмановича

16:45 15 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ТзОВ «Онур» розпочало у вівторок, 15 жовтня, капітальний ремонт вулиці Курмановича.

Про це повідомили у Львівській міськраді. Керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець розповів: «Ремонт вулиці Курмановича дуже важливий. Це фактично єдина вулиця в такому критичному стані. З часів незалежності дорога капітально не ремонтувалася».

«Щоб розпочати роботи нам необхідно було виготовити проектно-кошторисну документацію, пройти державну експертизу, пройти тендерні торги, провести процедуру закупівлі. Переможцем тендеру стало ТзОВ «Онур», – поінформував також Олександр Одинець.

«На капітальний ремонт на ділянці вулиці Курмановича від вулиці Апостола до вулиці Пꞌясецького на цей рік передбачено 18 мільйонів 350 тисяч гривень. Загальна вартість ремонту цієї ділянки, відповідно до укладеного договору з переможцем тендеру, складає 71,5 млн. гривень. Тому об’єкт буде перехідним на наступний рік, але цього року плануємо повністю завершити дорожнє покриття з першим шаром асфальту. А наступного року покладемо фінальний шар асфальту, облаштуємо пішохідну зону, велодоріжку, освітлення і озеленення», – повідомив також Олександр Одинець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів