У Львові розпочали акцію «Подаруй тепло» – інформують про збір теплих речей воїнам на передовій

18:10 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фахівці зі соціальної роботи роздаватимуть буклети «День без добра – марний день», якими інформуватимуть мешканців про благодійний збір теплих шкарпеток, рукавиць та шапок для бійців, котрі несуть військову службу у зоні антитерористичної операції на Сході України.

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що вчора, 1 грудня, працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочали акцію «Подаруй тепло».  У повідомленні також конкретизують:

«Захід присвячений Дню благодійності. Під час заходу фахівці із соціальної роботи роздаватимуть львів’янам буклети «День без добра – марний день», якими інформуватимуть мешканців про благодійний збір теплих шкарпеток, рукавиць та шапок для бійців, які несуть військову службу у зоні антитерористичної операції на Сході України.

Акція триватиме до 18 грудня та урочисто завершиться врученням теплих речей учасникам АТО під час благодійного заходу «Тепло наших сердець» до Дня св. Миколая для дітей учасників АТО.  Речі для військових можна приносити в каб. №100 Франківської районної адміністрації (м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 85). 

Начальник відділу Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Гриців розповіла також: «У зв’язку з похолоданням, військовим необхідні теплі речі, саме тому ми вирішили організувати благодійну акцію, яка буде корисною бійцям і не надто затратною для пересічного громадянина. Ми розуміємо, що сьогодні львів’яни дуже щедрі та відкриті для допомоги бійцям і значні кошти вкладають у благодійність, проте потреби щодня зростають. Віримо, що наші громадяни не будуть байдужими та подарують тепло тим, хто сьогодні найменше думає про холод захищаючи нашу безпеку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів