У Львові розпочалося громадське обговорення проекту ДПТ

17:45 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

17 липня у Львові розпочалося громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проект детального плану території у районі вулиці Авіаційної, яке триватиме до 17 серпня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – М. Р. Лопушанський. З проектом містобудівної документації можна ознайомитись  у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» на сайті Львівської міської ради та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради».

«31 липня 2019 року відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану території у приміщенні Залізничної районної адміністрації на вулиці Виговського, 22. Початок – о 18:00. Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 17 серпня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів