У Львові ремонтують вулиці Княгині Ольги, Пасічну й Перемиську

09:15 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lad-group.info

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Княгині Ольги роботи тривають на ділянці від Наукової до Трускавецької, а на Пасічній – на ділянці від Вашингтона до Зеленої.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову»:

«Як поінформували у Франківській районній адміністрації, на території району ремонтують вулиці Княгині Ольги та Перемиську. Роботи виконує підрядна організація ШРБУ-65.

Як розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, на вулиці Княгині Ольги роботи тривають на ділянці від вулиці Наукової до вулиці Трускавецької. 

«Зараз працівники підрядної організації «ШРБУ-65» будують там дощову каналізацію. Схоже на те, що при будівництві цієї вулиці так і не був покладений верхній шар асфальту. Ремонт цієї вулиці допоможе розвантажити вулиці Наукову, Тролейбусну, Стрийську. Тут буде влаштовано нове асфальтне покриття на всій ділянці дороги площею близько 6 тисяч кв. м. Ремонт вулиці планують закінчити у травні», – розповів Орест Тимчишин. 

Також готують до ремонту вулицю Перемиську. Зокрема, розпочали демонтовувати бордюри. Ремонт триватиме близько одного місяця.

Планується, що тротуари та проїзна частина будуть відновлені у плитці. Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Франківському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13 млн. грн.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, на вулиці Пасічній проводять картовий ремонт проїзної частини. «Роботи тривають на ділянці від вулиці Дж. Вашингтона до вул. Зеленої. Загалом, буде відремонтовано 1 тисячу кв. м. проїзної частини. Планується, що у середу роботи вже будуть завершені», – сказав Віктор Західний.

Окрім того, тривають роботи з ремонту тротуарів. Так, хідники ремонтують на вулиці Довженка, 1, Гашека-Скорини, Угорській.

До Великодня заплановано провести ліквідацію аварійної ямковості на вулицях Франка, Чмоли, Панаса Мирного й Сихівській та проспекті Червоної Калини.

Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Сихівському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,2 млн. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів