У Львові ремонтують ділянку вулиці Миколайчука

11:00 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові ремонтують ділянку вулиці Миколайчука від вулиці Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар.

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «На цей рік на роботи передбачено 10 мільйонів гривень – сім мільйонів гривень з бюджету розвитку і три мільйонів гривень коштів Громадського бюджету, позаяк ремонт цієї вулиці є одним з великих проектів-переможців Громадського бюджету. В рамках ремонтних робіт на вулиці Миколайчука передбачена реконструкція усіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії до кладовища».

«На відрізку, який ремонтується вже замінено усі інженерні мережі та проводиться облаштування проїзної частини дороги з тротуарами. Проект реконструкції ділянки вулиці Миколайчука від вулиці Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар, розроблено у 2017 році. Кошторисна вартість об’єкта – 93 мільйони 240 тисяч гривень, в тому числі будівельних робіт – 75 мільйонів 738 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді,.

«Довжина проектованої ділянки – 1674,1 метрів. Площа дорожнього покриття – 16,5 тисяч квадратних метрів. Площа тротуарів, в тому числі технічного – 4,4 тис. квадратних метрів. В ході капітального ремонту передбачено реконструкцію 1,27 кілометра каналізаційних мереж, роботи щодо електромереж, роботи щодо газових мереж, влаштування 1,7 кілометра електроосвітлення, прокладання тролейбусної лінії», – розповіли також у міськраді,.

«Роботи виконує підрядна організація – ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1». Підрядник приступив 27 липня до облаштування будівельного майданчика, виконання підготовчих робіт для влаштування корита під дорожнє полотно та будівництва інженерних мереж. На час ремонтних робіт перекрито рух транспорту на вулиці Миколайчука (на ділянці від вулиці Миколайчука, 15а до вулиці Миколайчука, 30», – повідомили також у міськраді,.

«Завершення робіт заплановано в грудні 2020 року. Однак якщо будуть сприятливі погодні умови і підрядник працюватимемо взимку, ремонт вулиці Миколайчука зможуть закінчити швидше», – поінформували також у міськраді,.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів