Ремонт у Львові вулиць Промислової, Хмельницького й Гайдамацької триватиме шість-сім місяців

16:32 12 березня 2015 р.

Фото до новини

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулицях Промисловій, Хмельницького й Гайдамацькій поміняють комунікації, влаштують нові дорожнє покриття та освітлення й відновлять тротуари.

«Сьогодні, 12 березня на ремонт закрили частину вулиці Промислової на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького», – повідомили в четвер «Щоденному Львову», конкретизуючи при цьому:

«Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза розповів:

«У цьому році ми маємо звершити роботи по ремонту доріг вздовж 6-го трамвайного маршруту, а саме – на ремонт буде закрита ще вулиці Хмельницького та Гайдамацька. Ці роботи ми виконуємо в рамках співпраці з ЄБРР.

Протяжність цих всіх вулиць – близько 1,5 км. На вулицях будуть поміняні комунікації, влаштовано нове дорожнє покриття і в асфальті,і в бруківці – відповідно до проекту. Буде влаштовано освітлення, будуть відновлені тротуари. 

Вартість ремонтних робіт – близько 6,5 млн. євро. Така сума передбачена контрактом, але ми очікуємо, що  вартість, можливо, буде і нижчою.

Термін виконання робіт – шість-сім місяців. Про початок будівельних  робіт повідомлено археологів, оскільки є ймовірність знайти артефакти». 

Своєю чергою, головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні повідомив: «На вулиці Промисловій проектом передбачено заміну колектора, часткову заміну водопровідної системи, ремонт проїзної частини, влаштування нових трамвайних колій по технології безшумних рейок, ремонт контактної мережі, освітлення і виконати благоустрій – тобто зробити повну реконструкцію цієї вулиці. Зараз на зазначеній частині вулиці Промислової тривають роботи з демонтажу контактної мережі. Завтра будуть демонтувати бордюри, далі  - дорожнє покриття, рейки і поступово приступатимемо до влаштування колектора».

Як зазначив Олег Береза, через тиждень-півтори на ремонт закриють і вулиці Хмельницького на ділянці від вулиці Донецької до вулиці Гайдамацької, а згодом   - і вулиці Гайдамацьку. Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами, трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів