У Львові - рекорд з накопичення сміття, - директор

16:47 20 березня 2017 р.

Фото до новини

Ситуація із вивезенням ТПВ з міста критична і має тенденцію до погіршення. На цей час полігони так само залишаються недоступними для міста Львова.

Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, інформує прес-служба ЛМР.

«Станом на ранок сьогодні ситуація продовжує погіршуватись у місті Львові. На ранок перенакопичено вже 413 кантейнерних майданчики. Це становить більше 30% від загальної кількості майданчиків, які обслуговує житловий фонд міста Львова. Це - черговий рекорд по накопиченню.

Станом на цей час полігони так само залишаються недоступними для міста Львова. Перевізники заявляють, що немає куди вивозити сміття. Маленькими партіями вивозять, але цього є не достатньо для того, щоб позбутись перенакопичення і зменшити його до нормального стану.

Такий стан речей може призвести до погіршення санітарно-екологічної ситуації у місті Львові. Минулого тижня, 17 березня, відбулось позачергове засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, де ми розглядали це питання. Я думаю, що ми найближчим часом будемо скликати знову засідання комісії і приймати рішення, які будемо вчиняти подальші дії у місті», - сказав директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів