У Львові реалізовуватимуть проекти поводження з ТПВ

12:30 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: credo.pro

Виконавчий комітет Львівської міськради підтримав впровадження соціально-культурних проектів у галузі «Поводження з відходами».

Про це повідомили в п’ятницю, 15 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийнято рішення «Про затвердження переліку соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Поводження з відходами», яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова, та суми дофінансування відповідних проектів». Відтак у Львові буде впроваджено два проекти у сфері поводження з відходами – «Компостери для ОСББ» та «Життя без пластику».

«Перший проект – «Компостери для ОСББ» – облаштування компостерів для чотирьох будинків ОСББ і залучення мешканців до компостування харчових та садових відходів. Другий проект – «Життя без пластику» – проведення тренінгів для вчителів початкових класів та природничих наук щодо зменшення використання пластику та заміну їх на інші матеріали. Сума на виконання цих проектів становить 92 тисяч гривень», – доповів на засіданні виконавчого комітету керівник департаменту з питань поводження з відходами Сергій Сало.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів