У Львові призупинили вилов безпритульних собак

12:20 16 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ЛКП «Лев» та Перша комунальна ветеринарна клініка на базі цього підприємства готуються до щорічного карантину, який триватиме з 1 до 14 січня.

Про це повідомили в понеділок, 16 грудня, у Львівській міськраді. Директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак зазначила: «Упродовж 2019 року підприємство прийняло 1300 безпритульних та понад 5500 домашніх тварин з різноманітними захворюваннями. Питання чистоти, стерильності та безпеки наших пацієнтів є одним з пріоритетів ЛКП «Лев». Лише за умови повної відсутності тварин підприємство може провести якісне знезараження усіх приміщень, транспорту та території підприємства надпотужними дезінфекційними засобами.

«У ЛКП «Лев» наголошують, завдяки карантинним заходам та обов'язковій комплексній вакцинації практично зведено до нуля рівень інфекційних захворювань серед безпритульних собак нашого міста. Зі 16 грудня до 14 січня ЛКП «Лев» призупинить вилов безпритульних собак, за винятком випадків покусу, а з 26 грудня по 14 січня припинить прийом безпритульних котів. З 1 до 14 січня підприємство не прийматиме господарських тварин», – поінформувала також Оксана Кошак

Зараз у комунальному підприємстві «Лев» залишається багато безпритульних тварин, яких у зв’язку з карантином доведеться випустити на місце відлову, тож працівники підприємства просять небайдужих львів"ян прихистити безхатніх собак і котів, або стати тимчасовою родиною для чотирилапих. Інформацію про собак та котів, які потребують родину можна переглянути за посиланням, натомість познайомитися з тваринами можна на вулиці Промисловій щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Як інформував «ЩЛ», міськрада попередила львів’ян про небезпеку сказу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів