У Львові присягнули на вірність українському народові першокурсники Академії сухопутних військ (відео)

21:28 6 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

Як повідомили в суботу в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, серед майбутніх офіцерів – 47 військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.


Відео: «Телеканал новин «24»

Сьогодні, 6 вересня, у Львові присягу на вірність українському народові першокурсники Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного склали  присягнули близько 300 курсантів.

За інформацією, що її надали «Дню» у  регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, серед майбутніх офіцерів – 47  військовослужбовців, котрі брали участь в антитерористичній операції. Серед них є такі, що мають державні нагороди за участь в АТО. Зокрема, Андрій Козловський, Андрій Слободянюк та Артем Ломов, котрих Україна відзначила за участь у боях під Луганськом, Краматорськом та Артемівськом.

Варто наголосити, що під час антитерористичної операції на сході України при виконання обов’язків загинули більше двадцяти випускників Академії сухопутних військ. Вічная пам'ять Героям!

На урочистості з нагоди присяги в академію прибули начальник управління ракетних військ і артилерії командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Андрій Колєнніков, перший заступник голови Львівської обласної ради Йосип Ситник, міський голова міста Львова Андрій Садовий, народні депутати України. Про це повідомила в суботу кореспондент газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів