У Львові протестують проти будівництва на місці дитячого майданчика й зеленої зони (відео)

12:26 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Автономний Опір

Про це повідомляється на сайті руху «Автономний опір».


Відео: Автономний Опір

Рух «Автономний опір» повідомляє на своєму сайті, що у Львові на вулиці Сахарова, 60 розпочалася незаконна забудова багатоповерхового житлового будинку, відтак 4 червня мешканці вулиці заблокували забудову і вигнали забудовника. Вони запевняють, що будівництво – незаконне, оскільки 6-поверховий житловий будинок планують спорудити на місці дитячого майданчика й зеленої зони.

Мешканці впевнені, що він перекриє їм світло, а через бруд і шум поряд неможливо буде жити. Забудовники принесли людям копії документів, один з ключових паперів – прострочений. 

На сайті «Автономного опору» повідомляється також, що 4 червня ввечері мешканці вул. Сахарова, 60 у Львові влаштували загальні збори навколишніх будинків. На збори прийшли чоловіки, які назвалися інвесторами і представниками забудовника, які купили квартири у «майбутньому» будинку.

Вони показали копії документів на будівництво, проте пред’явити посвідчення своїх осіб навідріз відмовилися. На деяких документах були відсутні підписи, один з них — прострочений.

Представники забудовника вели себе зневажливо, запевняли, що збудують будинок, не зважаючи на думку мешканців. Наступного ранку, 5 червня, на місце незаконної забудови приїхали працівники Львівобленерго, аби провести кабелі до місця будівництва.

Декілька десятків людей вийшли зі своїх будинків і вигнали комунальників. Ті викликали міліцію. Після словесної перепалки, працівники поїхали, а люди самостійно закопали вириту нещодавно траншею.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів