У Львові представили нового начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби

14:28 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України очолив генерал-майор Валерій Гресько.

У прес-службі обласної ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що сьогодні, 3 грудня, перший заступник голови Держприкордонслужби України генерал-майор Василь Серватюк представив нового начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України генерал-майора Валерія Греська. У своєму виступі голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав Валерія Греська з призначенням.

Разом із тим, Петро Колодій подякував попередньому очільнику Західного регіонального управління Держприкордонслужби України генерал-майору Ігореві Андрусіку за його роботу.  Також голова облради наголосив на ще одній важливій ролі Західного регіонального управління державної прикордонної служби сьогодні, адже багато прикордонників вже не один раз виїжджали в зону проведення Антитерористичної операції, де з гідністю та мужністю тримали варту, боронячи східні ворота нашої держави. Петро Колодій побажав успіхів Валерієві Греську на новій посаді і наголосив на тому, що Львівська обласна рада завжди готова надати необхідну підтримку. 

Новопризначений начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Валерій Гресько окреслив три пріоритетні напрямки, над якими він працюватиме. По-перше, робитиме все можливе для забезпечення людей, які зараз перебувають у зоні АТО. Другий напрямок – рух України до Європейського Союзу. Третій напрямок – боротьба з протиправного діяльністю на кордоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів