У Львові пожежники врятували літню жінку (відео)

12:20 7 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та приступили до ліквідації займання.


Відео: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 7 грудня, що пожежники врятували у Львові літню жінку. У повідомленні також конкретизують:

«6 грудня о 15:52 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Снопківській, 41 у Львові. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та приступили до ліквідації займання. Задля гарантії безпеки мешканців, рятувальники евакуювали із вищих поверхів будинку чотирьох людей.

Власниця житла, 1928 року народження, внаслідок пожежі отримала опіки обличчя І ступеня. Рятувальники спільно із медиками винесли літню жінку із небезпечного приміщення на вулицю. Потерпілу госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

Пожежу вдалося ліквідувати о 16:34 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку площі шести квадратних метрів. До ліквідації залучили 14 вогнеборців та дві одиниці спецтехніки. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів