У Львові пожежникам вдалося врятувати власника житла, а в Сокалі не встигли

10:28 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, його співробітники ліквідували займання в триповерховому будинку на вулиці Декарта.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в понеділок, що1 листопада о 09:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку на вулиці Декарта у Львові. Внаслідок пожежі з попереднім діагнозом отруєння продуктами згорання госпіталізовано в обласну клінічну лікарню Львова власника квартири.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м та пошкоджено шафу на площі 1,5 кв. м. На пожежі врятовано власника  квартири. Пожежу ліквідовано о 10.24.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили також у понеділок, що 31 жовтня о 07:01 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в в цегляній безгосподарській будівлі на вулиці Тартаківській в Сокалі. Під час гасіння пожежі виявлено тіло людини.

Вогнем знищено дах на площі 85 кв. м., але будівлю врятовано. Пожежу ліквідовано о 08:17.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів