У Львові потребують відновлення 17 гідрантів

13:28 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, торік у нашому місті відновили 315 пожежних гідрантів.

«У місті триває робота з відновлення пожежних гідрантів», – повідомили сьогодні, 10 березня, «Щоденному Львову», в прес-службі міськради, конкретизуючи при цьому

«Як інформують у комунальному підприємстві «Львівводоканал», минулоріч у місті відновили 315 пожежних гідрантів, відповідно до погодженого графіка виконання робіт з ГУ ДСНС України у Львівській області Нагадаємо, технічний стан гідрантів завжди був болючим питанням як для фахівців водоканалу, так і для служб МНС, адже від їх справності залежить час ліквідації пожеж, життя і здоров’я населення. 

Зокрема, ще кілька років тому у місті налічувалося до 30% непрацюючих гідрантів. У ЛМКП «Львівводоканал» розповіли також:

«На водомережах міста встановлено 2611 пожежних гідрантів. Періодично гідранти потребують ремонту, особливо австрійські пристрої у середмісті Львова.

Однак нам вдалося налагодити роботу по вчасному виявленню та ремонту непрацюючих пристроїв. Зокрема, станом на 1 березня лише 17 гідрантів потребують відновлення, це менше аніж 1% до загальної кількості.

На жаль, саме до земляних гідрантів найскладніше підібрати запчастини, оскільки вони зняті з вітчизняного виробництва, відтак для ремонту одного такого пристрою необхідно замовляти іноземні запчастини. Аби придбати повністю новий гідрант, необхідно майже 7 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів