У Львові постелять нове полотно на вулиці Курмановича

10:45 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На вулиці Курмановича у Львові розпочали роботи з капітального ремонту дорожнього покриття.

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «На вулиці Курмановича постелять якісне дорожнє полотно, облаштують тротуари, велодоріжку, встановлять освітлення. Загальна вартість ремонту – 71,5 млн. гривень».

Керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець розповів подробиці: «Ремонт вулиці Курмановича є дуже важливий. Це фактично єдина вулиця в такому критичному стані. З часів незалежності дорога капітально не ремонтувалася».

Олександр Одинець також зазначив: «Щоб розпочати роботи, нам необхідно було виготовити проектно-кошторисну документацію, пройти державну експертизу, пройти тендерні торги, провести процедуру закупівлі. Переможцем тендеру стало ТзОВ «Онур».

Керівник департаменту також повідомив: «На капітальний ремонт на ділянці вулиці Курмановича від вулиці Апостола до вулиці Пясецького на цей рік передбачено 18 мільйонів 350 тисяч гривень. Загальна вартість ремонту даної ділянки, відповідно до укладеного договору з переможцем тендеру, складає 71,5 млн. гривень. Тому об’єкт буде перехідним на наступний рік, але цього року плануємо повністю завершити дорожнє покриття з першим шаром асфальту. Тоді в такому стані залишаємо перезимувати, а на наступний рік покладемо фінальний шар асфальту, облаштуємо пішохідну зону, велодоріжку, освітлення, водовідведення і озеленення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів